EEVA MUTANEN. Varjoista vapauteen, kasvumatka syvempään itsetuntemukseen

25,00 sis alv 10%

Keinoja omien tunteiden ymmärtämiselle.

Tämäkään kirja ei opeta. Tämä kirja antaa lukijalleen vaihtoehtoja. Omien tunteiden hallinta tai ymmärtäminen voi olla vaikeaa, mutta kuinka ymmärtää tunteiden taustat, perustan? Se onnistuu aniharvoin yksin, joten teoksessa on ohjeita, vihjeitä ja neuvoja, kuinka monimutkaiset ja kipeätkin elämänvaiheet on mahdollista ajatella, keskustella ja hahmottaa selkeiksi tai jopa vapauttaviksi kokonaisuuksiksi. Varjoista vapauteen ei ole ehdoton totuus, sitä ei ole. Varjoista vapauteen on apuväline. Teos antaa lukijalleen keinoja löytää oma tiensä. Jokaisella kokemuksella on merkityksensä. Kokemukset ovat tilkkuja, niistä saa peiton.

Sivuja 98, nelivärinen ja runsaasti kuvitettu, koko 220 x 250 mm.

Nidottu.

ISBN 9 789527 307175

kl 14.8

Osasto:
Product ID: 7644

Kuvaus

Kirjailija Eeva Mutasen kiinnostuksen kohde oli jo varhain psykologia. Elämä on kuitenkin arvaamaton, joten hän päätyi opiskelemaan kaupallista alaa tehden sillä sektorilla pitkän uran. Psykologia ja itsensä tunteminen sekä ihmissuhteiden analysointi eivät kuitenkaan kadonneet mielestä. Toisena koko elämän mukana kulkeneina toimina ja harrastuksina ovat olleet erilaiset käsityöt, omilla käsillä tehdyt työt. Puutöiden, kirjansidonnan ja posliininmaalauksen jälkeen tärkeimmäksi materiaaliksi tuli kangas, tilkkutyöt. Kankaiden ja tilkkutöiden kautta elämään saapuivat tilkkutöihin liittyvä ryhmätoiminta ja ryhmän vetäminen. Keskusteleminen.

Varjoista vapauteen on teos, jossa yhdistyvät itsetutkiskelun ja ryhmässä toimimisen kautta syntyneet ajatukset ja mietteet. Tilkkutyöt puolestaan ovat näiden kokemusten konkreettisia kuvauksia.