Hannu Ylönen: 52 tulikärpästä.

30,00 sis alv 10%

Professori Hannu Ylösen ympäristöä tarkkaileva, mutta samalla hyvin henkilökohtainen novellikokoelma on kypsän ja tasapainoisen miehen teos. Hannu Ylönen kirjoittaa elämästään pienten, mutta rakastettavien muistikuvien kautta. Aikaa on tosiaankin kulunut. Kauan sitten tapahtuneesta naapurin pojan suksien katkaisusta tuli aikoinaan vanhemmilta paljon sapistaa. Sittemmin järkeä tuli lisää, opinnot etenivät aivan akateemisen maailman huipulle. Kuitenkin tietämistä ja viisautta on monenlaista, sekin oli hyväksyttävä. Myöhemmin, elämän vakiinnuttua, lapset olisivat halunneet perheessä asuvan myyrä-professorin WhattApp-ryhmäänsä. Sellaisia ei Ylösen nuoruudessa tietenkään ollut, mutta kelpasi hän sentään nuorten joukkoon. Työn ohessa maailmaa on kierretty, tieteen ja arjen tiimoilta. Kirjoja on kirjoitettu, ajatukset ovat olleet kirkkaita ja teräviä. Toki moitteitakin on tullut, mutta lopulta kaikki on sujunut hyvin. Iän myötä matkan varrelle on osunut joitakin varjoisia hetkiä, mutta kenellepä ei.

Intiimissä kirjassaan Hannu Ylönen kertoo sen, mikä on kaikille totta. “Elämä on pienten asioiden summa. Pienistä asioita koostuvat myös onnen, surun ja välittämisen tulikärpästen elämä.” Tästä kirjasta lukija löytää omat tulikärpäsensä.

Nidottu, 189 sivua.

ISBN 978-952-7307-12-0

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Product ID: 7569

Kuvaus

Professori Hannu Ylösen kootut novellit, lyhyet tarinat, kertomukset ja muistelut yksissä kansissa. Kaikkien luettavissa. Tarkka analyysi menneistä tapahtumista ja varovainen kurkistus tulevaan.