Juhani Gröhn: VÄLITILA & PIKKUVIKOJA

25,00 sis alv 10%

Juhani Gröhnin uusin teoskokonaisuus koostuu kahdesta miehekkään karheasta ja oivaltavasta kirjoituksesta. Aluksi on mehukkaan kitkerä novellimainen romaani Välitila, jossa kirjailija kuvaa keski-ikäisittäin herkästi mutta myös hyytävän suorasti parisuhteen parhaat ja pahimmat puolet. Päähenkilön luonteenpiirteet ja olemus on rakennettu kerrassaan persoonallisesti ja syvällisesti. Mukana on tunnetta, tunteettomutta ja tunteellisuutta. Ja rakkaus, se on tässä romaanissa puhtaimmillaan. Naseva lukukokemus.

Novellikokoelma Pikkuvikoja on moderni resensio tämän päivän ilmiöille. Kiire on vienyt meiltä sekunnin, missä se on? Ajan ilmiöistä autot, mielipiteet ja uhmakkuus saavat omat arvioinsa. Joku saattaa hämmästellä kokoelman tyyliä, mutta tässä tapauksessa kirjailija on löytänyt kipakat kirjalliset aseet asiansa ilmaisuun. Sana elää.

Nidottu 243 sivua.

ISBN 978-952-7307-18-2

Kl 84.2

Osastot: ,
Product ID: 7653

Kuvaus

Pienoisromaani ja novellikokoelma samoissa kansissa. Juhani Gröhn yllättää taas. Muikean haasteellista luettavaa, ja kokemuksena unohtumaton. Uudenlaisten tyyli- ja rakennevalintojen myötä kirjasta saa lukijan ajattelemaan niitä olemiseen liittyviä pieniä asioista.