Kansa raivostui. Some-raivon uhrit kertovat.

25,00 sis alv 10%

Sosiaalinen media on myös niin sanotun sananvapauden pimeä ja synkkä puoli. Asialliset, ammattitaitoiset, kokeneet ja koulutetut tutkijat, kansalaisaktivistit, toimittajat ja muut asioita seuraavat kansalaiset esittävät harkitusti ja rauhallisesti mielipiteitään televisiossa, radiossa, esitelmissään ja erityisesti blogeissaan. He ovat valmiita ja halukkaita keskustelemaan ja perustelemaan väitteitään, mutta lopputuloksena on usein sosiaalinen ja jopa fyysinen vaino. Keskustelu muuttuu herjaamiseksi ja kuihtuu pois. Kansan syvien rivien äärimmäisyysihmiset, suoranaiset kiusaajat ja ahdistelijat sekä jokus myös trollit iskevät. Järkevät ihmiset joutuvat käsittämättömän raivon kohteiksi. Tämä teos on kertomus sananvapauden pimeistä pohjavirroista, mutta samalla todiste siitä, että kirjassa kertovat rohkeat kansalaisaktivistit, tutkijat ja bloggarit eivät vaikene. Kirja “Kansa raivostui” on näiden nimellään esiintyvien ihmisten vastaus häiriköintiin ja suoranaiseen vainoon. Kunnia heille. Koko 161 sivun verran. ISBN 978-952-5934-97-7

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Product ID: 4524

Kuvaus

Kirjassa Kansa raivostui kertovat häirinnän kohteet nimellään hyvinkin ankeita kokemuksiaan siitä, mihin täysin järkevä mielipiteen ilmaisu voi johtaa. Tilanne on tällä hetkellä niin paha, etteivät edes kirjoittajien läheiset, eivät edes lapset tai vanhukset, saa rauhaa kiusaajilta. Kuollut rotta postilaatikossa, henkilöön menevät loukkaukset, järjettömät sekä tarkasti suunnitellut sairaat huhukampanjat ovat arkipäivää. Kirjan toimittajat Mikko E. Sovijärvi ja Ilona Pajari ovat koonnet kattavan, haastatteluihin perustuvan yhtenäisen teoksen, jonka toivosi myös häiriköiden ja aivan laillisuuden rajapinnoilla operoivien “kommentaattoreiden” lukevan. Toive voi olla turha. Niin tai näin, tämä teos on puheenvuoro ja kannanotto nykyisen Suomen henkisestä tilasta. Toisaalta kansalla on vapautensa ja oikeutensa kritisoida ja kommentoida, ja valitettavasti tällaista keskustelua saattaa kuulla myös eduskunnassa.

Kirjassa kertovat henkilöt ovat aitoja ja oikeita ajattelevia ihmisiä, humaaneja kommentoijia. Nimiä ei tässä yhdeydessä tarvitse luetella, jokainen lukekoon ne itse.