Pirkko Arola: Tuuliköynnös

20,00 sis alv 10%

Esteri, pikkutyttö Tampereelta, kasvaa avoimin mielin aikuisuuteen ja päätyy unelma-ammattiinsa kuvataiteilijaksi. Rakkaus vie mennessään; alkaa avioliiton onni. Kaikki ei tapahdu kuin elokuvissa, avioliitto kuihtuu, hiljenee ja muuttuu arjeksi. Jopa liiankin harmaaksi ja raastavaksi arjeksi. Naisen on tehtävä kovia päätöksiä, sairaassa avioliitossa ei kannata jatkaa. Alkaa uudenlaisen itsenäisyyden aika. Pirkko Arola uppoutuu herkästi mutta kuitenkin suoraviivaisesti Esterin elämään ja kohtaloihin. Kirjan perussävy on optimistinen, ja raskaidenkin vaiheiden jälkeen onni löytää Esterin. Tai Esteri löytää onnen ja tasapainon.

Kirja on kaunis ja mieltä lämmittävä kuvaus naisen kasvusta oman elämänsä hallitsijaksi. Ajankohtainen aihe kaikille uskonsa ihmisiin ja inhimillisyyteen menettäneille.

Nidottu. 154 sivua. ISBN 978-952-7307-01-4

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Product ID: 4605

Kuvaus

Pirkko Arolan romaani on herkkä ja kipeäkin pitkän aikajänteen kasvutarina optimistisen pikkutyttö Esterin kasvusta aikuisuuteen ja avioliittoon. Hienosyisesti kuvattu kertomus on tarina aikuisena kuvataitelijaksi opiskelleen nuoren naisen hiljalleen rapistuvasta avioliitosta ja sen myötä syntyneistä tunteista sekä onnesta ja sen katoamisesta. Nuoruus on onnellista aikaa, aikuisuus jotakin muuta. Kirja ei ole romaani yksinäisyydestä vaan toivosta ja onnesta, onnellisuudesta.