Sinikka Murto: Mistä tulen, minne menen

25,00 sis alv 10%

Sinikka Murron esikoisteos on tarina ihmiskohtaloista, sen myötä myös epätoivosta ja ennen kaikkea toivosta. Elämällä on tarkoituksensa, mutta sen voi myös kadottaa. Tai luulla kadottaneensa. Elämisen ja elämän monimutkaiset kiemurat ovat tämän vahvasti tunteella kirjoitetun romaanin ydin. Vaikka kaikki oleminen näyttäytyisi epätoivoisena, kyse on lopultakin olemassaolosta, ihmisten elämisestä ihmisten kanssa. Teos ei ole kevyt, mutta kirjailijan kyky eläytyä toisen tai toisten ihmisten tunteisiin antaa kirjalle sen silauksen, jonka kautta toivo löytyy.

Teos “Mistä tulen, minne menen” on romaani naisista, nimenomaan vahvoista naisista ja selviytyjistä. Näennäisen selkeästi soljuvan juonen perusvirran alla on jotakin muuta. Kaikki näyttää yksinkertaiselta, mutta onko asia lopultakin näin? Elämällä on kiemuransa, suorastaan umpisolmunsa. Joskus ne avautuvat, mutta eivät aina.

Osastot: ,
Product ID: 7490

Kuvaus

Lahtelaisen kuvataitelija Sinikka Murron romaanin synty liittyy onnettomuuteen, jota hän joutui seuraamaan läheltä.  Kokemus ei jättänyt kirjailijaa rauhaan, ja tapahtuma antoi sysäyksen tämän kirjan kirjoittamiselle. Teos on täysin fiktiivinen, vuosikymmenten elämänkokemukseen pohjautuva kertomus. Kuvataiteilijan visuualinen ote erottuu tekstissä hyvin, pimeydessäkin voi nähdä värejä. Ainakin jos niin haluaa.

Nidottu. 302 sivua.

ISBN 978-952-7307-09-0